Nieuws

Medewerker gezocht!

Wie wil in onze sociale buurtsuper werken?

Voor onze nieuwe dorpswinkel in Baambrugge zoeken we iemand die zelfstandig in de winkel kan staan. Henks Baambrugge is een kleine buurtsuper die sinds 1 oktober gerund wordt door het dorp. We verkopen een ruim assortiment aan levensmiddelen, vers- en lokale producten. Een vereniging van zo’n 350 dorpsgenoten is eigenaar en zo’n 60 Baambruggers draaien mee als vrijwilliger. Twee vaste winkelmedewerkers runnen Henks Baambrugge, in nauwe samenwerking met het bestuur van de Vereniging Dorpswinkel Baambrugge.

In verband met het tijdelijk uitvallen van een van hen zoeken we een enthousiaste winkelmedewerker (24 uur), voor tenminste vier maanden.

Wie zoeken we?

Je bent op zaterdag en een aantal ochtenden in de week verantwoordelijk voor het runnen van de winkel. Je staat achter de kassa, vult de schappen bij, laadt nieuwe voorraad in en stuurt een vrijwilliger aan.

Je hebt bij voorkeur ervaring met werken in de detailhandel en bent praktisch ingesteld. Je hebt oog voor het sociale aspect van de winkel, en geniet van het contact met klanten en vrijwilligers. Hoe eerder je kunt beginnen, hoe beter.

Wat bieden we?

– Salariëring volgens CAO supermarkten
– Veel positieve energie van klanten en vrijwilligers
– Een verantwoordelijke baan in een unieke winkel

Enthousiast geworden? Mail naar info@henksbaambrugge.nl

Lees wat de de Volkskrant over ons schreef. Of bekijk het verslag van RTV Utrecht.

Je houd misschien ook van..