Nieuws

Opening Henks komt steeds dichterbij

Aan de winkel kun je het nog niet zien, maar achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de Henks op 30 september open kan. Er moet nog veel gebeuren, maar de belangrijkste hobbels zijn genomen.

Het beste nieuws is dat er een winkelmanager is gevonden: dorpsgenoot Jeanine de Wildt. Samen met medewerker Meriam van Schaick is zij straks eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel. Ook het rooster met vrijwilligers is inmiddels aardig goed gevuld. Elke dag zal er straks een winkelmedewerker samen met een vrijwilliger in de winkel te vinden zijn.

In de winkel zelf moet nog veel gebeuren. Er komen andere stellingen, het plafond wordt vervangen en de toonbank komt op een andere plek. De winkel is inmiddels leeggehaald zodat het bouwteam aan de slag kan. De financiele commissie is ondertussen bezig met het innen van de donaties en contributies, terwijl de inkoopcommissie afspraken maakt met leveranciers.

Over de feestelijke opening van de winkel wordt iedereen nog geïnformeerd, maar schrijf 30 september alvast in je agenda.

Ben je geen lid, maar wil je wel graag op de hoogte zijn en aanbiedingen van Henks ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Lid worden kan natuurlijk ook nog steeds. Dan krijg je automatisch de nieuwbrief, een welkomstgeschenk en spaar je voor korting.

Je houd misschien ook van..